Cooking Masterclass med Haver til Maver

Sted

Haver til Maver
Allégade 5a
2000
Frederiksberg

Pris

Gratis for københavnske fritidsklubber og ungeværk

Dato & TID

Få styr på udskæringsteknikker og tilberedningsmetoder med vegetarisk mad sammen med Haver til Maver
Klassetrin / Alder

sammen sætter vi fokus på det gode måltid, på fællesskab omkring middagsbordet og på samarbejdet, når den perfekte mundfuld skal tilberedes. Vi laver vegetarisk mad med masser af smag. du vil lære kokkekunst, arbejde med konsistens, skarpe udskæringer og vigtig tilsmagning. Vi slutter af med at spise alt den lækre mad vi har lavet i fællesskab

Vi lærer jer at tilberede og spise "i sæson" og dennes vigtighed i et samfund, hvor klimabevidsthed er en skelsættende dagsorden. Forløbet bliver afholdt i Haver til Mavers nye køkken centralt på Frederiksberg 

Vi høster selv vores grøntsager i vores skolehave lige bag ved køkkenet inden vi går i gang, og vores retter vil altid reflektere det, vi kan høste i haven